Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 58 gevonden artikelen
 
 
  Highly stable emulsion gels with micellar casein based on the jamming transition, for bioactive molecule delivery
 
 
Titel: Highly stable emulsion gels with micellar casein based on the jamming transition, for bioactive molecule delivery
Auteur: Qin, Juanjuan
Yuan, Ziwen
An, Jing
Shi, Yan
Zheng, Jie
Yang, Min
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 143 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 58 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland