Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 88 gevonden artikelen
 
 
  Formation and characterization of oleogels derived from emulsions: Evaluation of polysaccharide ratio and emulsification method
 
 
Titel: Formation and characterization of oleogels derived from emulsions: Evaluation of polysaccharide ratio and emulsification method
Auteur: Huang, Lihua
Cai, Yongjian
Fang, Di
Su, Jiaqi
Zhao, Mouming
Zhao, Qiangzhong
Van der Meeren, Paul
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 142 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 88 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland