Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Design and characterization of low salt myofibrillar protein-sugar beet pectin double-crosslinked gels pretreated by ultrasound and konjac glucomannan: Conformational and gelling properties
 
 
Titel: Design and characterization of low salt myofibrillar protein-sugar beet pectin double-crosslinked gels pretreated by ultrasound and konjac glucomannan: Conformational and gelling properties
Auteur: Gao, Yongfang
Wang, Shancan
Liu, Haoyang
Gu, Yingying
Zhu, Jie
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 141 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland