Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Combined effects of NaOH, NaCl, and heat on the characteristics of ovalbumin gel and the exploration of the mechanism of transparent gel formation
 
 
Titel: Combined effects of NaOH, NaCl, and heat on the characteristics of ovalbumin gel and the exploration of the mechanism of transparent gel formation
Auteur: Xue, Hui
Han, Tianfeng
Zhang, Guowen
Hu, Xiaobo
Li, Ruiling
Liu, Huilan
Li, Rui
Tu, Yonggang
Zhao, Yan
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 140 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland