Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Effects of alkali treatment on structural and functional properties of chickpea protein isolate and its interaction with gallic acid: To improve the physicochemical stability of water–in–oil emulsions
 
 
Titel: Effects of alkali treatment on structural and functional properties of chickpea protein isolate and its interaction with gallic acid: To improve the physicochemical stability of water–in–oil emulsions
Auteur: Zhang, Mi
Fan, Liuping
Liu, Yuanfa
Li, Jinwei
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 140 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland