Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Characterisation of emulsion properties and of interface composition in O/W emulsions prepared with hen egg yolk, plasma and granules
 
 
Titel: Characterisation of emulsion properties and of interface composition in O/W emulsions prepared with hen egg yolk, plasma and granules
Auteur: Le Denmat, M.
Anton, M.
Beaumal, V.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 14 (2000) nr. 6 pagina's 11 p.
Jaar: 2000
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland