Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 11 gevonden artikelen
 
 
  A rheological study on the effects of heating rate and dispersing method on the gelling characteristics of curdlan aqueous dispersions
 
 
Titel: A rheological study on the effects of heating rate and dispersing method on the gelling characteristics of curdlan aqueous dispersions
Auteur: Funami, T
Funami, M
Yada, H
Nakao, Y
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 14 (2000) nr. 5 pagina's 10 p.
Jaar: 2000
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 11 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland