Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Phase behaviour of pure micellar casein/κ-carrageenan systems in milk salt ultrafiltrate
 
 
Titel: Phase behaviour of pure micellar casein/κ-carrageenan systems in milk salt ultrafiltrate
Auteur: Schorsch, C.
Jones, M.G.
Norton, I.T.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 14 (2000) nr. 4 pagina's 12 p.
Jaar: 2000
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland