Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 83 van 106 gevonden artikelen
 
 
  Recent developments in phosphorylation modification on food proteins: Structure characterization, site identification and function
 
 
Titel: Recent developments in phosphorylation modification on food proteins: Structure characterization, site identification and function
Auteur: Hu, Yangyang
Du, Lihui
Sun, Yangying
Zhou, Changyu
Pan, Daodong
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 137 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 83 van 106 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland