Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 106 gevonden artikelen
 
 
  Formation, physicochemical properties, and comparison of heat- and enzyme-induced whey protein-gelatin composite hydrogels
 
 
Titel: Formation, physicochemical properties, and comparison of heat- and enzyme-induced whey protein-gelatin composite hydrogels
Auteur: Yan, Jun
Li, Siqi
Chen, Guipan
Ma, Cuicui
McClements, David Julian
Liu, Xuebo
Liu, Fuguo
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 137 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 106 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland