Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 106 gevonden artikelen
 
 
  Encapsulation of fish oil by complex coacervation and freeze drying with modified starch aid
 
 
Titel: Encapsulation of fish oil by complex coacervation and freeze drying with modified starch aid
Auteur: Yang, Mengyang
Peng, Jiawei
Zi, Ye
Shi, Cuiping
Kan, Guangyi
Wang, Xichang
Zhong, Jian
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 137 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 106 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland