Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 106 gevonden artikelen
 
 
  Effect of molecular structure changes during starch gelatinization on its rheological and 3D printing properties
 
 
Titel: Effect of molecular structure changes during starch gelatinization on its rheological and 3D printing properties
Auteur: Cheng, Yue
Liang, Kexin
Chen, Yifan
Gao, Wei
Kang, Xuemin
Li, Tianze
Cui, Bo
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 137 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 106 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland