Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 93 van 111 gevonden artikelen
 
 
  Role of gelation temperature in rheological behavior and microstructure of high elastic starch-based emulsion-filled gel
 
 
Titel: Role of gelation temperature in rheological behavior and microstructure of high elastic starch-based emulsion-filled gel
Auteur: Zhao, Xia
Li, Dong
Wang, Li-jun
Wang, Yong
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 135 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 93 van 111 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland