Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 75 van 111 gevonden artikelen
 
 
  Migration of gallic acid from the aqueous phase to the oil–water interface using pea protein to improve the physicochemical stability of water–in–oil emulsions
 
 
Titel: Migration of gallic acid from the aqueous phase to the oil–water interface using pea protein to improve the physicochemical stability of water–in–oil emulsions
Auteur: Zhang, Mi
Fan, Liuping
Liu, Yuanfa
Li, Jinwei
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 135 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 75 van 111 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland