Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 73 van 111 gevonden artikelen
 
 
  Mechanism of improving solubility and emulsifying properties of wheat gluten protein by pH cycling treatment and its application in powder oils
 
 
Titel: Mechanism of improving solubility and emulsifying properties of wheat gluten protein by pH cycling treatment and its application in powder oils
Auteur: Xiong, Dandan
Xu, Qianqian
Tian, Liangjie
Bai, Jie
Yang, Lu
Jia, Jie
Liu, Xuebo
Yang, Xiujuan
Duan, Xiang
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 135 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 73 van 111 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland