Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 54 van 111 gevonden artikelen
 
 
  Incorporating chitin nanocrystal yields stronger soy protein gel: Insights into linear and nonlinear rheological behaviors by oscillatory shear tests
 
 
Titel: Incorporating chitin nanocrystal yields stronger soy protein gel: Insights into linear and nonlinear rheological behaviors by oscillatory shear tests
Auteur: Zhang, Qin
Jiang, Lianzhou
Sui, Xiaonan
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 135 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 54 van 111 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland