Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 111 gevonden artikelen
 
 
  Effect of endogenous proteins and heat treatment on the in vitro digestibility and physicochemical properties of corn flour
 
 
Titel: Effect of endogenous proteins and heat treatment on the in vitro digestibility and physicochemical properties of corn flour
Auteur: Li, Wendong
Gu, Zhengbiao
Cheng, Li
Li, Zhaofeng
Li, Caiming
Ban, Xiaofeng
Hong, Yan
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 135 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 111 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland