Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 89 van 102 gevonden artikelen
 
 
  Subtle differences in starch fine molecular structure are associated with large differences in texture and digestibility of Chinese steamed bread
 
 
Titel: Subtle differences in starch fine molecular structure are associated with large differences in texture and digestibility of Chinese steamed bread
Auteur: Shao, Shuaibo
Li, Enpeng
Yu, Shiyao
Yi, Xueer
Zhang, Xiaowei
Yang, Chuantian
Gilbert, Robert G.
Li, Cheng
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 134 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 89 van 102 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland