Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 80 van 102 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical and functional properties of cross linked and high pressure homogenized sugar beet pectin: A comparative study
 
 
Titel: Physicochemical and functional properties of cross linked and high pressure homogenized sugar beet pectin: A comparative study
Auteur: Saeidy, Sima
Omidi, Pegah
Nasirpour, Ali
Keramat, Javad
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 134 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 80 van 102 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland