Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 75 van 102 gevonden artikelen
 
 
  50/50 oil/water emulsion stabilized by pea protein isolate microgel particles/xanthan gum complexes and co-emulsifiers
 
 
Titel: 50/50 oil/water emulsion stabilized by pea protein isolate microgel particles/xanthan gum complexes and co-emulsifiers
Auteur: Li, Sisheng
Jiao, Bo
Faisal, Shah
Zhang, Yu
Wu, Bicong
Li, Wei
Shi, Aimin
Liu, Hongzhi
Wang, Qiang
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 134 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 75 van 102 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland