Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 102 gevonden artikelen
 
 
  Foaming and interfacial properties of desalted duck egg white nanogels after weak enzymatical hydrolyzation
 
 
Titel: Foaming and interfacial properties of desalted duck egg white nanogels after weak enzymatical hydrolyzation
Auteur: Zhou, Bin
Zhao, Jingyun
Rong, Yujuan
Li, Mengchen
Liang, Hongshan
Li, Bin
Sun, Jing
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 134 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 102 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland