Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 102 gevonden artikelen
 
 
  Enhanced sodium release and saltiness perception of surimi gels by microwave combined with water bath heating
 
 
Titel: Enhanced sodium release and saltiness perception of surimi gels by microwave combined with water bath heating
Auteur: Wang, Xuejiao
Yi, Yongxin
Guo, Chaofan
Wang, Xingwei
Yu, Jingyang
Xia, Shuqin
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 134 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 102 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland