Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 102 gevonden artikelen
 
 
  Effects of kappa-carrageenan on egg white ovalbumin for enhancing the gelation and rheological properties via electrostatic interactions
 
 
Titel: Effects of kappa-carrageenan on egg white ovalbumin for enhancing the gelation and rheological properties via electrostatic interactions
Auteur: Mao, Yuzhu
Huang, Min
Bi, Jiapei
Sun, Duowen
Li, Hongliang
Yang, Hongshun
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 134 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 102 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland