Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 102 gevonden artikelen
 
 
  Dispersion of zein into pea protein with alkaline agents imparts cohesive and viscoelastic properties for plant-based food analogues
 
 
Titel: Dispersion of zein into pea protein with alkaline agents imparts cohesive and viscoelastic properties for plant-based food analogues
Auteur: Ozturk, Oguz K.
Salgado, Andres M.
Holding, David R.
Campanella, Osvaldo H.
Hamaker, Bruce R.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 134 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 102 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland