Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 98 van 103 gevonden artikelen
 
 
  Transformation of high moisture extrusion on pea protein isolate in melting zone during: From the aspects of the rheological property, physicochemical attributes and modification mechanism
 
 
Titel: Transformation of high moisture extrusion on pea protein isolate in melting zone during: From the aspects of the rheological property, physicochemical attributes and modification mechanism
Auteur: Sun, Dongyu
Wu, Min
Zhou, Chengyi
Wang, Bo
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 133 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 98 van 103 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland