Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 94 van 103 gevonden artikelen
 
 
  Structure modification, functionality and interfacial properties of kidney bean (Phaseolus vulgaris L.) protein concentrate as affected by post-extraction treatments
 
 
Titel: Structure modification, functionality and interfacial properties of kidney bean (Phaseolus vulgaris L.) protein concentrate as affected by post-extraction treatments
Auteur: Choe, Uyory
Chang, Liuyi
Ohm, Jae-Bom
Chen, Bingcan
Rao, Jiajia
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 133 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 94 van 103 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland