Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 63 van 103 gevonden artikelen
 
 
  Improving rehydration of egg white powder through modifying its physicochemistry properties by ultrasound-assisted glutaminase deamidation
 
 
Titel: Improving rehydration of egg white powder through modifying its physicochemistry properties by ultrasound-assisted glutaminase deamidation
Auteur: Liu, Yaping
Huang, Chenxin
Wang, Jiajie
Li, Ziqing
Xu, Qi
Chen, Lin
Feng, Xianchao
Ma, Meihu
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 133 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 63 van 103 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland