Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 57 van 103 gevonden artikelen
 
 
  High internal phase Pickering emulsion by Spanish mackerel proteins-procyanidins: Application for stabilizing astaxanthin and surimi
 
 
Titel: High internal phase Pickering emulsion by Spanish mackerel proteins-procyanidins: Application for stabilizing astaxanthin and surimi
Auteur: Zhou, Chengfu
Zhang, Lijuan
Zaky, Ahmed A.
Tie, Shanshan
Cui, Guoxin
Liu, Ronggang
Abd El-Aty, A.M.
Tan, Mingqian
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 133 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 57 van 103 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland