Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 103 gevonden artikelen
 
 
  Effect of fat replacement by inulin on the physicochemical properties and sensory attributes of low-fat margarine
 
 
Titel: Effect of fat replacement by inulin on the physicochemical properties and sensory attributes of low-fat margarine
Auteur: Li, Jun
Cui, Huaitian
Xu, Xinyue
Li, Jiayi
Lu, Miaomiao
Guan, Xijie
Zhu, Danshi
Liu, He
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 133 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 103 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland