Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 103 gevonden artikelen
 
 
  Complex coacervation of pea protein and pectin: Effect of degree and pattern of free carboxyl groups on biopolymer interaction
 
 
Titel: Complex coacervation of pea protein and pectin: Effect of degree and pattern of free carboxyl groups on biopolymer interaction
Auteur: Archut, Artwin
Drusch, Stephan
Kastner, Hanna
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 133 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 103 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland