Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 98 gevonden artikelen
 
 
  Changes of in vitro digestion rate and antioxidant activity of digestion products of ethanol-modified whey protein isolates
 
 
Titel: Changes of in vitro digestion rate and antioxidant activity of digestion products of ethanol-modified whey protein isolates
Auteur: Feng, Yangyang
Yuan, Dongxue
Cao, Chuanai
Kong, Baohua
Sun, Fangda
Xia, Xiufang
Liu, Qian
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 131 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 98 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland