Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 98 gevonden artikelen
 
 
  Improvement of lactoferrin thermal stability by complex coacervation using soy soluble polysaccharides
 
 
Titel: Improvement of lactoferrin thermal stability by complex coacervation using soy soluble polysaccharides
Auteur: Lin, Tiantian
Dadmohammadi, Younas
Davachi, Seyed Mohammad
Torabi, Hooman
Li, Peilong
Pomon, Benjamin
Meletharayil, Gopinathan
Kapoor, Rohit
Abbaspourrad, Alireza
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 131 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 98 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland