Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 98 gevonden artikelen
 
 
  Critical melting assisted freeze-thawing treatment as a novel clean-label way to prepare porous starch: Synergistic effect of melting and ice recrystallization
 
 
Titel: Critical melting assisted freeze-thawing treatment as a novel clean-label way to prepare porous starch: Synergistic effect of melting and ice recrystallization
Auteur: Zhang, Chen
Wang, Shi-Yi
Lim, Seung-Taik
Wan, Ke-Xing
Wang, Zhi-Juan
Qian, Jian-Ya
Liu, Qiao-Quan
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 131 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 98 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland