Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Effect of interfacial composition on the physical stability and co-oxidation of proteins and lipids in a soy protein isolate-(−)-epigallocatechin gallate conjugate emulsion
 
 
Titel: Effect of interfacial composition on the physical stability and co-oxidation of proteins and lipids in a soy protein isolate-(−)-epigallocatechin gallate conjugate emulsion
Auteur: Yan, Shizhang
Xu, Jingwen
Zhang, Shuang
Zhu, Huaping
Qi, Baokun
Li, Yang
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 130 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland