Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Cassava starch: Chemical modification and its impact on functional properties and digestibility, a review
 
 
Titel: Cassava starch: Chemical modification and its impact on functional properties and digestibility, a review
Auteur: Wang, Ziyu
Mhaske, Pranita
Farahnaky, Asgar
Kasapis, Stefan
Majzoobi, Mahsa
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 129 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland