Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 66 van 67 gevonden artikelen
 
 
  The structure, properties and potential probiotic properties of starch-pectin blend: A review
 
 
Titel: The structure, properties and potential probiotic properties of starch-pectin blend: A review
Auteur: Lin, Derong
Ma, Yi
Qin, Wen
Loy, Douglas A.
Chen, Hong
Zhang, Qing
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 129 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 66 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland