Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 60 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Structural characterization and physical ageing of mucilage from chia for food processing applications
 
 
Titel: Structural characterization and physical ageing of mucilage from chia for food processing applications
Auteur: Ferraro, Giovanni
Fratini, Emiliano
Sacco, Pasquale
Asaro, Fioretta
Cuomo, Francesca
Donati, Ivan
Lopez, Francesco
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 129 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 60 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland