Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 67 gevonden artikelen
 
 
  A novel preparation strategy of emulsion gel solely stabilized by alkaline assisted steam-cooking treated insoluble soybean fiber
 
 
Titel: A novel preparation strategy of emulsion gel solely stabilized by alkaline assisted steam-cooking treated insoluble soybean fiber
Auteur: Zhao, Xiujie
Chen, Bifen
Sun, Zhehao
Liu, Tongxun
Cai, Yongjian
Huang, Lihua
Deng, Xinlun
Zhao, Mouming
Zhao, Qiangzhong
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 129 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland