Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Improving emulsification performance of waxy maize starch by esterification combined with pulsed electric field
 
 
Titel: Improving emulsification performance of waxy maize starch by esterification combined with pulsed electric field
Auteur: Chen, Bo-Ru
Wang, Zhi-Ming
Lin, Jia-Wei
Wen, Qing-Hui
Xu, Fei-Yue
Li, Jian
Wang, Rui
Zeng, Xin-An
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 129 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland