Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 67 gevonden artikelen
 
 
  High moisture extrusion of pea protein: Effect of l-cysteine on product properties and the process forming a fibrous structure
 
 
Titel: High moisture extrusion of pea protein: Effect of l-cysteine on product properties and the process forming a fibrous structure
Auteur: Peng, Huihui
Zhang, Jing
Wang, Sihua
Qi, Mingming
Yue, Minghui
Zhang, Shanshan
Song, Jialin
Wang, Chenjie
Zhang, Dongliang
Wang, Xin
Ma, Chengye
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 129 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland