Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Elucidation on the destabilization mechanism of whipping creams during static storage
 
 
Titel: Elucidation on the destabilization mechanism of whipping creams during static storage
Auteur: Xu, Hua
Yang, Lan
Jin, Jun
Zhang, Jing
Xie, Pengkai
Chen, Yuhang
Shi, Longkai
Wei, Wei
Jin, Qingzhe
Wang, Xingguo
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 129 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland