Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Contribution of protein microgels, protein molecules, and polysaccharides to the emulsifying behaviors of core/shell whey protein-alginate microgel systems
 
 
Titel: Contribution of protein microgels, protein molecules, and polysaccharides to the emulsifying behaviors of core/shell whey protein-alginate microgel systems
Auteur: Chu, Yifu
Wismer, Wendy
Zeng, Hongbo
Chen, Lingyun
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 129 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland