Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Chitosan inhibits advanced glycation end products formation in chemical models and bakery food
 
 
Titel: Chitosan inhibits advanced glycation end products formation in chemical models and bakery food
Auteur: Wang, Shenwan
Zheng, Lili
Zheng, Xiaoyan
Yang, Yang
Xiao, Dao
Zhang, Haide
Ai, Binling
Sheng, Zhanwu
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 128 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland