Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 55 gevonden artikelen
 
 
  Ohmic vs. conventional heating: Influence of moderate electric fields on properties of egg white protein gels
 
 
Titel: Ohmic vs. conventional heating: Influence of moderate electric fields on properties of egg white protein gels
Auteur: Joeres, Eike
Schölzel, Henry
Drusch, Stephan
Töpfl, Stefan
Heinz, Volker
Terjung, Nino
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 127 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland