Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 55 gevonden artikelen
 
 
  Effects of globular and flexible structures on the emulsifying and interfacial properties of mixed soy proteins
 
 
Titel: Effects of globular and flexible structures on the emulsifying and interfacial properties of mixed soy proteins
Auteur: Cao, Wenhui
Gao, Rui
Wan, Xin
He, Zhiyong
Chen, Jie
Wang, Yaosong
Hu, Wenyi
Li, Jianlin
Li, Weiwei
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 127 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland