Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 43 gevonden artikelen
 
 
  Improving pea protein functionality by combining high-pressure homogenization with an ultrasound-assisted Maillard reaction
 
 
Titel: Improving pea protein functionality by combining high-pressure homogenization with an ultrasound-assisted Maillard reaction
Auteur: Zhao, Sheliang
Huang, Ying
McClements, David Julian
Liu, Xuebo
Wang, Pengjie
Liu, Fuguo
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 126 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 43 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland