Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 43 gevonden artikelen
 
 
  Foaming and air-water interfacial properties of camel milk proteins compared to bovine milk proteins
 
 
Titel: Foaming and air-water interfacial properties of camel milk proteins compared to bovine milk proteins
Auteur: Lajnaf, Roua
Picart-Palmade, Laetitia
Attia, Hamadi
Marchesseau, Sylvie
Ayadi, M.A.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 126 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 43 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland