Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 72 van 76 gevonden artikelen
 
 
  The effect of sucrose esters S1570 on partial coalescence and whipping properties
 
 
Titel: The effect of sucrose esters S1570 on partial coalescence and whipping properties
Auteur: Zeng, Di
Cai, Yongjian
Liu, Tongxun
Huang, Lihua
Zeng, Yongchao
Zhao, Qiangzhong
Zhao, Mouming
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 125 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 72 van 76 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland