Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 76 gevonden artikelen
 
 
  Isolation of novel wheat bran antifreeze polysaccharides and the cryoprotective effect on frozen dough quality
 
 
Titel: Isolation of novel wheat bran antifreeze polysaccharides and the cryoprotective effect on frozen dough quality
Auteur: Zhao, Ahui
Shi, Peiwen
Yang, Runqiang
Gu, Zhenxin
Jiang, Dong
Wang, Pei
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 125 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 76 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland