Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 76 gevonden artikelen
 
 
  Freeze-thaw stability and oil crystallization behavior of phospholipids/whey protein-costabilized acidic emulsions with four oil types
 
 
Titel: Freeze-thaw stability and oil crystallization behavior of phospholipids/whey protein-costabilized acidic emulsions with four oil types
Auteur: Wang, Ying
Lin, Ruohui
Song, Ziye
Zhang, Shucheng
Zhao, Xiangzhong
Jiang, Jiang
Liu, Yuanfa
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 125 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 76 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland